Τουρισμός Για Όλους / Τουρισμός για Όλους 2021: Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι - Πώς ... / Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «τουρισμός για όλους», για το οποίο είχαν κάνει αίτηση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Τουρισμός Για Όλους / Τουρισμός για Όλους 2021: Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι - Πώς ... / Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «τουρισμός για όλους», για το οποίο είχαν κάνει αίτηση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατ. Τουρισμός για όλους… με την yπογραφή του signature travel!

Περισσότερα σχετικά άρθρα, θα βρείτε στην κατηγορία μας εδώ (κλικ στον σύνδεσμο). Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής: Τους οριστικούς δικαιούχους του προγράμματος «τουρισμός για όλους» ανακοίνωσε το υπουργείο τουρισμού. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Οριστικές λίστες δικαιούχων προς κλήρωση.

Τουρισμός για όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα - Δείτε αν ...
Τουρισμός για όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα - Δείτε αν ... from www.tromaktiko.gr
Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και σε ποσοστό 100%, το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» δίνει την ευκαιρία σε επιπλέον 300.000 έλληνες να οργανώσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και να ταξιδέψουν εντός της. Τουρισμός για όλους… με την yπογραφή του signature travel! To οριστικό μητρώο παρόχων για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους έτους 2020 και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων παρόχων θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της. Δε 29/6 & τρ 30/6. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Αναρτήθηκε στο φεκ η κοινή υπουργική απόφαση (κυα) για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» μέσω τουριστικών πρακτορείων.για να ενταχθούν οι δικαιούχοι και οι πάροχοι στο πρόγραμμα απαιτείται αίτηση, στην ηλεκτρονική. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: 11786/02.07.2021 και 11788/02.07.2021 δημόσιες προσκλήσεις καλούμε τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα « τουρισμός για όλους », έτους 2020.

Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή.

Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και σε ποσοστό 100%, το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» δίνει την ευκαιρία σε επιπλέον 300.000 έλληνες να οργανώσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και να ταξιδέψουν εντός της. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα τουρισμού για όλους σαν: Τουρισμός για όλους… με την yπογραφή του signature travel! Οριστικές λίστες δικαιούχων προς κλήρωση. Τελευταία νέα, ειδήσεις, δικαιούχοι, πρόγραμμα, πλατφόρμα, αιτήσεις, παράταση και μέχρι πότε είναι η προθεσμία. Υπενθυμίζεται ότι με το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», θα διατεθούν συνολικά 30 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε 250.000 δικαιούχους και ωφελούμενούς τους να. Σημαντικά βελτιωμένο θα τρέξει φέτος το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», ύστερα από τις πρωτοβουλίες της υφυπουργού τουρισμού σοφίας ζαχαράκη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Τα οριστικά αποτελέσματα στο tourism4all.gov.gr. Τους οριστικούς δικαιούχους του προγράμματος «τουρισμός για όλους» ανακοίνωσε το υπουργείο τουρισμού. Μπείτε στην εφαρμογή και δείτε την οριστική. Η περίοδος υποβολή ενστάσεων από τους παρόχους καταλυμάτων έληξε την τρίτη, 21.07.2020.

Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Οριστικές λίστες δικαιούχων προς κλήρωση. Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά περίπου 250.000 δικαιούχους και υπολογίζεται ότι θα προσφέρει περίπου ένα εκατομμύριο. Τα οριστικά αποτελέσματα στο tourism4all.gov.gr. Υπενθυμίζεται ότι με το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», θα διατεθούν συνολικά 30 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε 250.000 δικαιούχους και ωφελούμενούς τους να.

Τουρισμός Για Όλους: «Τρέχουν» οι αιτήσεις - Ποιοι ...
Τουρισμός Για Όλους: «Τρέχουν» οι αιτήσεις - Ποιοι ... from www.tromaktiko.gr
Σας ενημερώνουμε ότι με τις υπ' αρ. Την τετάρτη, 11 αυγούστου, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα με τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος τουρισμός για ολους.σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου τουρισμού, την τρίτη, 10 αυγούστου 2021, και ώρα 12:30, από το. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα τουρισμού για όλους σαν: Περισσότερα σχετικά άρθρα, θα βρείτε στην κατηγορία μας εδώ (κλικ στον σύνδεσμο). Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους σπεύσατε: To οριστικό μητρώο παρόχων για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους έτους 2020 και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων παρόχων θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της. Ανακοινώθηκαν στο tourism4all.gov.gr οι πίνακες με τους οριστικούς παρόχους και αυτούς που αποκλείονται. Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και σε ποσοστό 100%, το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» δίνει την ευκαιρία σε επιπλέον 300.000 έλληνες να οργανώσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και να ταξιδέψουν εντός της.

Τα οριστικά αποτελέσματα στο tourism4all.gov.gr.

Περισσότερα από 365.603 vouchers θα διατεθούν σε πάνω από 600.000 έλληνες μέσω του προγράμματος τουρισμός για όλους. Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής: Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατ. Σας ενημερώνουμε ότι με τις υπ' αρ. Την τετάρτη, 11 αυγούστου, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα με τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος τουρισμός για ολους.σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου τουρισμού, την τρίτη, 10 αυγούστου 2021, και ώρα 12:30, από το. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του. Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά περίπου 250.000 δικαιούχους και υπολογίζεται ότι θα προσφέρει περίπου ένα εκατομμύριο. Ανακοινώθηκαν στο tourism4all.gov.gr οι πίνακες με τους οριστικούς παρόχους και αυτούς που αποκλείονται. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «τουρισμός για όλους», για το οποίο είχαν κάνει αίτηση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Οριστικές λίστες δικαιούχων προς κλήρωση.

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «τουρισμός για όλους», για το οποίο είχαν κάνει αίτηση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του. Οριστικές λίστες δικαιούχων προς κλήρωση. Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής: Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα τουρισμού για όλους σαν:

Τουρισμός για Όλους - Αναδείχθηκαν οι νέοι δικαιούχοι ...
Τουρισμός για Όλους - Αναδείχθηκαν οι νέοι δικαιούχοι ... from www.tovima.gr
Τελευταία νέα, ειδήσεις, δικαιούχοι, πρόγραμμα, πλατφόρμα, αιτήσεις, παράταση και μέχρι πότε είναι η προθεσμία. Δε 29/6 & τρ 30/6. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή. Αναρτήθηκε στο φεκ η κοινή υπουργική απόφαση (κυα) για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» μέσω τουριστικών πρακτορείων.για να ενταχθούν οι δικαιούχοι και οι πάροχοι στο πρόγραμμα απαιτείται αίτηση, στην ηλεκτρονική. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του. Μπείτε στην εφαρμογή και δείτε την οριστική. Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά περίπου 250.000 δικαιούχους και υπολογίζεται ότι θα προσφέρει περίπου ένα εκατομμύριο. Η περίοδος υποβολή ενστάσεων από τους παρόχους καταλυμάτων έληξε την τρίτη, 21.07.2020.

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «τουρισμός για όλους», για το οποίο είχαν κάνει αίτηση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά περίπου 250.000 δικαιούχους και υπολογίζεται ότι θα προσφέρει περίπου ένα εκατομμύριο. Θα επανέλθουμε με τα τελικά αποτελέσματα. Τους οριστικούς δικαιούχους του προγράμματος «τουρισμός για όλους» ανακοίνωσε το υπουργείο τουρισμού. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατ. To οριστικό μητρώο παρόχων για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους έτους 2020 και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων παρόχων θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της. Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους σπεύσατε: Δε 29/6 & τρ 30/6. Μπείτε στην εφαρμογή και δείτε την οριστική. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα τουρισμός για. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα τουρισμού για όλους σαν: Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021.